Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.      |      Tlf. 58 53 17 32      |      facebook

Aagaard vielsesringe

 

Aagaard vielsesringe udstråler kvalitet og sans for detaljer. De er præget af unikt dansk design og har stor international appel. Aagaard vielsesringe findes i et væld af varianter, og man kan selv sammensætte symbolet på sin unikke kærlighed.

Den første guldsmedeforretning blev grundlagt i 1946, i Svendborg, og er i dag en af de førende leverandører af vielsesringe og andre smykker i Skandinavien. Og markedet vokser - 150 medarbejdere sørger i dag for, at brudepar fra Finland til USA kan forsegle forbindelsen med Aagaard vielsesringe.

Smykkefirmaet har en lang række designere i deres stald: Christel Emke Nielsen, Lasse Lærke, Kirstine Blak, Bent og Ulla Ranum, Niels Nørskov Holm Hansen, Mads Østerø Hermansen og Sara Lehn Skræp Wihlsdahl. Der er tale om smykkedesignere med hver sin stil og tilgang til design af Aagaard vielsesringe og smykker i øvrigt. Inspirationskilderne er mangfoldige; magasiner, mode og messer og ting og sager i nærmiljøet: Havet, cykler, biler, parfumeflasker, sko, selv traktorer, foruden naturligvis historiske stilarter som Jugendstilen, Art Nouveau og Gotisk stil.

Den romantiske inspiration i kollektionen Wedding er hentet fra naturen; træer, bakkede landskaber, blomster, bølger og kombinationen af det bløde og det rå. Aagaard vielsesringe forener hermed det feminine og det maskuline.

Man kan designe sine egne unikke Aagaard vielsesringe med LoveDsign. Designmodulet på lovedsign.dk gør det muligt at eksperimentere med former, bredder, sølvfarver, guldfarver, overflader og brillanter. Det endelige design kan printes og tages med til guldsmeden.

Når man har bestemt sig for Aagaard vielsesringe, skal man træffe en lang række valg. Skal smykkeelementerne være afrundede, kantede eller rillede? Foretrækkes blank eller mat overflade? Hvilken struktur og farve skal overfladen have, og skal der være brillanter? Kombinationsmuligheder er uendelige.

Aagaard vielsesringe udarbejdes typisk i guld, som er et meget blødt materiale. Derfor bliver smykkeguld legeret med andre materialer, f.eks. sølv og kobber. En stor mængde af sølv giver hvidguld, mens kobber giver rødguld. Renheden af guld beregnes i karat. Guld uden legeringer er 24 karat, mens smykkeguld er 18 karat (stemplet 750, fordi 750/1000 af legeringen er rent guld), 14 karat (stemplet 585) og 8 karat (stemplet 333).

Man kan også få Aagaard vielsesringe af sølv - nærmere bestemt sterling sølv (stemplet 925). Sterling sølv består af 92,5% rent sølv og 7,5% andre materialer - typisk kobber. Legeringen gør sølvet hårdere og giver det et lavere smeltepunkt, så det er lettere at forarbejde.

 

Vi har et stort udvalg af vielsesringe og forlovelsesringe i guld, sølv og titanium.
Vi kan også levere vielsesringe fremstillet specielt til jer efter jeres ønsker og design.
Alle vores vielsesringe og forlovelsesringe leveres med et certifikat, der garanterer jer et godt håndværk.
Søger I helt unikke vielsesringe eller forlovelsesringe, bør I tale med os. Vi kan hjælpe jer til den helt rigtige løsning.
I vores forretning kan I se og prøve de mange forskellige vielsesringe fra Aagard. Vi har også et stort udvalg af Nurans flotte og elegante vielsesringe og et komplet udvalg af Jan Jørgensens særprægede brillantringe.

Nu kan vi også levere de solide titaniumringe fra Zeezen til særdeles lave priser.
Køb dine vielsesringe i vores webshop nu og opnå store prisfordele.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på

Tlf. 58 53 17 32
info@ureguld.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag
09:30 - 17:30
Torsdag - fredag
09:30 - 18:00
Lørdag
09:30 - 14:00