Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.      |      Tlf. 58 53 17 32      |      facebook

Nuran vielsesringe

Nuran vielsesringe er håndlavede efter guldsmedefagets hæderkronede traditioner. Designmæssigt spænder Nuran vielsesringe over en bred vifte af modeller - der er ringe til alle, uanset om man foretrækker et enkelt eller et detaljerigt smykkedesign. Om du er tiltrukket af det klassiske eller det specielle, går du ikke forgæves ved at søge blandt Nuran vielsesringe.

Nuran vielsesringe findes i kategorierne ensfarvet (guld eller sølv) og tofarvet (guld og sølv). Man kan vælge mellem rødguld og hvidguld og et væld af forskellige overfladebehandlinger, hamret, flettet, graveret osv. Materialerne er typisk massivt sølv eller 14 karat guld.

Følger man gamle traditioner vælges et sæt Nuran vielsesringe med en enkel glat ring i sølv eller guld til brudgommen, hvorimod brudens ring er lidt mere pyntet, typisk med brillanter. De moderne Nuran vielsesringe tilbyder derimod masser af valgmuligheder for ædelsten og graveringer - også på herreringen. De mest populære Nuran vielsesringe er hjerteringene, hvor der på hver ring er et halvt hjerte, der bliver til et helt, når ringene samles. Der kan indlægges brillantslebne diamanter i et eller begge hjertehalvdele. Hjerteringene er også et godt bud på forlovelsesringe.

Traditionen foreskriver endvidere, at vielsesringe ikke må være for påfaldende, idet de bæres permanent - og forhåbentligt for evigt. Mange Nuran vielsesringe er derfor relativt enkle og diskrete, men altid af høj klasse. Når det gælder vielsesringe kan det altid betale sig at købe et tidløst design af de bedste materialer, man har råd til.

Den nyeste kollektion af Nuran vielsesringe er inspireret af kærligheden, og der er på vanlig vis værnet om fremstillingen lige fra guldet smeltes, til kunderne står med de færdige ringe i hænderne. Nuran vielsesringe fremstilles af menneskehænder med stor indføling og entusiasme. De guldsmede, der udarbejder Nuran vielsesringe sætter en ære i deres fag og besidder stor kærlighed til håndværket.

Guldsmeden og juvelfatteren etablerede sit første værksted i 1998 med et bredt sortiment. Med tiden har Nuran specialiseret sig i vielsesringe. Udover vielsesringe fremstiller Nuran dog brillantsmykker, allianceringe og solitaire smykker efter eget design. Nuran leverer vielsesringe til butikker overalt i Danmark og dele af Norden.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på

Tlf. 58 53 17 32
info@ureguld.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag
09:30 - 17:30
Torsdag - fredag
09:30 - 18:00
Lørdag
09:30 - 14:00