Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.      |      Tlf. 58 53 17 32      |      facebook

Zeezen vielsesringe

Zeezen vielsesringe er den danske designer Jens Henrik Hansens skaberværk. Smykkefirmaet har base på Filippinerne og kombinerer hermed det stolte danske designbegreb med filippinske håndværkertraditioner.  Zeezen vielsesringe har fået stor gennemslagskraft i Japan og Skandinavien, hvor man sætter pris på det minimalistiske design, der kombinerer det rå og det romantiske, det kølige og det organiske.

Zeezen vielsesringe er som alt andet design fra Jens Henrik Hansens hånd karakteriseret ved materialet titanium.  Titanium blev opdaget i England i 1791 og opkaldt efter mytologien om titanerne - jordens børn. I begyndelsen af 1900-tallet fandt man ud af at producere titanium - et utroligt hårdt materiale, der ikke vejer ret meget, og som ikke ruster.

I smykkeindustrien er det dog først i nyere tid, at man er begyndt at anvende titanium. En af fordelene ved Zeezen vielsesringe af titanium er, at materialet er hypoallergent. Selv de mest sensitive allergikere vil ikke reagere på smykker eller andet tilbehør af titanium. Metallet er varmeresistent og afspejler kroppens temperatur, hvilket gør, at det er meget behageligt at have på og røre ved. Zeezen vielsesringe er på en gang bløde og hårde, varme og kolde.

Zeezen vielsesringe findes i en perlerække af forskellige designs. Da titanium er lettere end guld og sølv, tillader materialet en masse alternative designmuligheder. Der findes både firkantede og runde Zeezen vielsesringe, og overfladerne varierer fra det superblanke til det matte, hamrede, bølgede og rillede udtryk. Flere varianter af Zeezen vielsesringe er sammensat af to forskellige overflader. Overvejende er der dog tale om et enkelt smykkedesign, der går mod minimalisme.

Udover titanium anvender smykkefirmaet i Filippinerne diamanter, safirer, perler samt sølv og guld. En lang række af de skønne Zeezen vielsesringe har indfattede diamanter i brudens ring. Zeezen vielseseringe er især kendt for de hjerteformede diamanter, men rummer også de klassiske enkle runde diamanter, der er indfattet enkeltvis, i stribevis eller i klyngevis.

Diamant er det hårdest kendte mineral og står derfor godt til det ultrahårde metal titanium. Værdien af diamanter måles med de fire C'er: Carat (vægten / størrelsen), Clarity (renheden af stenen), Colour (stenens farve) og Cut (kvaliteten af slibningen).

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på

Tlf. 58 53 17 32
info@ureguld.dk

Åbningstider

Mandag - onsdag
09:30 - 17:30
Torsdag - fredag
09:30 - 18:00
Lørdag
09:30 - 14:00