Skip to content
Fri fragt ved køb over 500 DKK 100% tilfredshedsgaranti +1000 tilfredse kunder

Kære Kunde

– Vi følger de retningslinjer der er udstedt inden for lovgivningen

Det betyder at :

– Betalingsløsningen er godkendt
– Du modtager aldrig spam
– Du har maksimal forbrugersikkerhed

 

BETALINGSMIDLER:

Rådhuspladsen Ure & Guld ApS modtager betaling med forskellige betalingskort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Rådhuspladsen Ure & Guld ApS krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Dankort, Visa dankort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og der er ingen gebyr.

FRAGT:

Rådhuspladsen Ure & Guld ApS sender alle varer som værdipakke med Post Nord og når vare er afsendt vil du modtage en mail eller sms med Track and Trace nr. hvor du kan følge dine varer.

Prisen er fra 50 kr. pr. forsendelse ved køb under 500 kr.

Vi sender FRAGTFRIT uden omdeling i Danmark (ikke Færøerne og Grønland), hvis du køber for mere end 500 kr. samlet.
Vi sender ikke varer til udlandet med mindre andet er aftalt på forhånd.

LEVERING:

Rådhuspladsen Ure & Guld ApS sørger for levering med Post Nord (med mindre andet angives) indenfor 5 hverdage, dog må der påregnes en længere leveringstid ved køb af speciel varer, vielse/forlovelsesringe og varer der skal indgraveres samt ordre der er afgivet ved Singlesday og Black Friday. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Rådhuspladsen Ure & Guld ApS naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Nord målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde skal tillægges 1-2 dages ekstra leveringstid.

Du har mulighed for at få leveret / sende dine varer til en anden leveringsadressen end din egen. Du kan skrive en anden leveringsadresse i forbindelse med betalingen.

FORTRYDELSESRET:

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre, som leveres enkeltvis.

Du skal inden 30 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. ved returnering henstiller vi til at benytte Rådhuspladsen Ure & Guld ApS’ RETURFORMULAR- Medsend evt. udskrift af evt. forudgående korrespondance mv. og vedlægge det varerne. Det vil betyde en kortere sagsbehandlingstid – til glæde for dig.

Ønsker du ikke at benytte returformularen, kan meddelelsen gives ved at skrive til info@ureguld.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Julegaver kan byttes frem til d. 24.1.2021. Varer kan ombyttes til anden vare, eller penge gives retur til og med d. 8.1.2021

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING:

Du skal sende din ordre til os uden unødig forsinkelse, og senest 30 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. herunder kan bla. nævnes Vielses/forlovelsesringe og graveret varer.

Varens stand, når du sender retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i endelig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringomkostninger ( dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Rådhuspladsen Ure & Guld ApS

Rådhuspladsen 1, 4200 Slagelse

 

Du kan fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovennævnte adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Skal du bytte en vare – så returnerer du varen til ovenstående adresse sammen med Rådhuspladsen Ure & Guld ApS’ returformular.

Efterfølgende skal du gå ind i webshoppen og købe den vare du ønsker igen. Under betalingen angiver du under bemærkninger at ordren er vedrørende ombytning af din oprindelige ordre. Når vi modtager dine varer retur, vil vi hurtigst mulig ekspedere din ombytning, og når vi trækker beløbet fra din konto, er det selvfølgelig kun de fulde omkostninger til fragten du skal betale igen samt en evt. difference. Såfremt du ønsker at ombytte varen til en anden og billigere vare, vil overføre differencen til din bankkonto.

Der er ikke mulighed at foretage ombytning af varen, få refunderet dine penge eller andet i forbindelse med varen i selve den fysiske butik, ligeledes er tilbud /rabat kun gældende på online køb.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse vil du få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

REKLAMATIONSRET:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen af varen. Hvis du reklamere inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved enhver returnering henstiller vi til at Rådhuspladsen Ure & Guld ApS’ RETURFORMULAR – Medsend evt. udskrift af evt. forudgående korrespondance mv og vedlægge det varerne. Det vil betyde en kortere sagsbehandling – til glæde for dig.

Ønsker du ikke at benytte returformularen, kan meddelelsen gives ved at skrive til info@ureguld.dk

Varen sendes til:

Rådhuspladsen Ure & Guld ApS

Rådhuspladsen 1, 4200 Slagelse

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Har du sendt en vare ind til reklamation vil du få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandling af din fortrydelse/reklamation.

 

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@ureguld.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 17.02.2020.

Back To Top
Søg